free statistics Derde Vrije Training F1 Frankrijk Skip to main content

Derde Vrije Training F1 Frankrijk

Om 1400 uur is het tijd voor de tweede. Op vrijdag begint vrije training 1 om 1130 uur en vrije.


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365

Max Verstappen heeft met een groot verschil naar Valtteri Bottas de snelste tijd gereden in de derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk.

Derde vrije training f1 frankrijk. Verstappen eindigt op P1 Bottas eindigt P2 en Hamilton op P3 op zon negen tienden van Verstappen vandaan. Formula 1 F1 June 18 2021. Nos sport autosport formule 1 za 19 juni 1307.

0709 Daarmee ronden we het live verslag van de tweede oefensessie voor de Grand Prix van Frankrijk af. Lewis Hamilton zat nog wat verder achter de Red Bull-coureur. Max Verstappen was dan de snelste coureur op de vrijdag Valtteri Bottas was maar 0008 seconde langzamer en dat op een compound harder.

Verstappen reed een rondetijd van 131300 en bleef met die tijd Valtteri Bottas met maar liefst 0747 seconde voor. Derde vrije training Frankrijk. Dat deed hij zowel in de eerste als tweede vrije training.

Hartelijk dank voor het lezen en graag tot dan. Vanmiddag zijn we rond 1445 uur terug met het liveblog van de tweede oefensessie. Morgen staan de derde vrije training en de kwalificatie gepland en vanzelfsprekend zijn wij weer van de partij met een liveblog.

Vrije Training F1 Frankrijk. Max verstappen derde tijdens eerste vrije training in frankrijk. Zaterdag 19 juni 2021 1142 - Laatste update.

De 20 beste coureur van de wereld zullen zich deze training voorbereiden op de kwalificatie voor de Amerikaanse Grand Prix die vanavond 2300 uur Nederlandse tijd wordt gereden. Tweede vrije oefenresultaten 2021 Franse F1 GP. Franse F1 Grand Prix.

Kom alles te weten over de grand prix van frankrijk 2021. Zo komt er een einde aan de derde vrije training. Om 2000u Nederlandse tijd zullen de rijders eerst de derde vrije training voor hun rekening nemen op het Circuit of the Americas in Austin.

0342 Daarmee ronden we het live verslag van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk af. 11 m s SE. De nederlander reed ruim de snelste tijd in de derde vrije training 131300.

Check the 2021 F1 calendar for an overview of all. French gp vrije training uitslag vrije training f1. Volg de race via ons live verslag.

De derde vrije training van de grand prix van rusland op het. De Formule 1-coureurs maken zich op voor de zaterdag waarop de derde vrije training en de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten worden verreden. Om 1400 uur is het vervolgens tijd voor de kwalificatie.

De kwalificatie in de f1. De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk 2021 gaat van start om 1200. Ex-Formule 1-coureur Felipe Massa is dan wel uit het hart van de Formule 1 gestapt de Formule 1 zit voorlopig nog in het hart van de Braziliaan.

Om 1200 lokale tijd begon de derde vrije training van de Grand Prix van Frankrijk. Check hier het programma met alle tijden van deze formule 1. Formula 1 f1 june 17 2021.

Vrije Training F1 - Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Groot-Brittannià 2020. Vrije Training F1 Frankrijk Leclerc bovenaan in derde vrije training Vettel crasht. Volg de race via ons live verslag.

Vanaf vrijdag 24 september zijn ook de vrije trainingen en de. Max Verstappen zette gisteren op het circuit in Bahrein de snelste tijd neer. October 09 2021 Formula 1 f1 june 17 2021.

3e vrije training van de gp van frankrijk 2021. Drogen 273 C. Nadat de eerste twee vrije trainingen afgerond zijn staan vandaag de derde training en de kwalificatie op het programma.

Het verslag van VT1 voor de Grand Prix van Frankrijk verteld door Olav Mol hoor je op Grand Prix Radio. 19-6-2021 Formule 1 Racingnews365 44. Hartelijk dank voor het lezen en graag tot vanmiddag.

Derde werd Carlos Sainz. Verstappen De Muur In Tijdens Derde Vrije Training. Max Verstappen bleek oppermachtig en wist Valtteri Bottas op ruim zeven tienden achter zich te houden.

Max verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van frankrijk de snelste tijd op de klokken gezet. F1 pirelli gran premio del made in italy e dellemilia romagna. French gp vrije training uitslag.

Vrije Training F1 Frankrijk. Op de website van de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk deelt Massa een mooie herinnering aan de laatste Formule 1. Liveblog - De eerste vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk.

Ziggo sport en ziggo sport select doen om 1500 uur live verslag op tv. De redactie 19 juni 2021. De eerste vrij training zit erop Valtteri Bottas was de snelste.

Max Verstappen heeft de absoluut snelste tijd geklokt in de derde vrije training voor de GP van Frankrijk. Verstappen eindigt op P1. Lewis Hamilton sluit de eerste vrije training af als tweede Max Verstappen eindigt als derde.

Droog 469 C. 1 hour agodoor Rick Pasker vandaag 1900. Was het verschil naar Valtteri Bottas gisteren nog 0008 seconde in de.

Max verstappen staat ver vooraan met bliksemsnelle tijd in de laatste training. Na twee races van verminderde vorm lijkt het er op dat Mercedes de smaak weer te pakken heeft. Vrijdag 1400 uur derde vrije training.

Uitslag derde vrije training VT3 F1 Grand Prix Frankrijk 2021. De derde vrije training voor de Grand Prix van de VS biedt alle coureurs en teams de mogelijkheid om de afstellingen van de bolides te verbeteren. Vanaf vrijdag 18 juni zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op.

De derde vrije training begint vanmiddag om 1300. Max verstappen begint de kwalificatie dag in frankrijk sterk. Max Verstappen rijdt de Red Bull Racing RB16B Honda op het goede spoor tijdens de training voor de F1 Grand Prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard.

Max verstappen heeft in de tweede vrije training voor de grand prix van frankrijk de snelste tijd op de klokken gezet. Live derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. Formula 1 f1 june 17 2021.

French gp vrije training uitslag. In de eerste vrije training was Valtteri Bottas het snelste en in de tweede vrije training was de Fin slechts 0008 seconde langzamer dan Max VerstappenHieronder volgt een samenvatting van het verloop van de derde. F1 Live 1200 Derde vrije training GP Frankrijk.

Kortom Mercedes is weer terug al zal Lewis Hamilton ten opzichte van de vrijdag nog wel wat moeten vinden. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP Frankrijk 2021. De derde vrije training voor de Grand Prix van Frankrijk verliep afgezien van een foutje van Nikita Mazepin behoorlijk rustig.


Max Verstappen Derde Tijdens Eerste Vrije Training In Frankrijk Autosport Telegraaf Nl


Verstappen Leidt De Dans Op Eerste Dag Gp Van Frankrijk


Tweede Vrije Training Frankrijk Voorvleugelschade En Snelste Tijd Voor Verstappen Gpfans Com


3e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear Nederland


Vliegende Verstappen Zet Mercedes Op Grote Achterstand In Derde Training Frankrijk Racingnews365


2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear


3e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear Nederland


Samenvatting Vt3 F1 Gp Frankrijk Verstappen Deelt Mokerslag Uit En Zet Mercedes Op Meer Dan 7 Tienden Gptoday Net


Liveblog De Derde Vrije Training Voor De Grand Prix Van Frankrijk Live Text Motorsport Com


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


Verstappen Snelste In Derde Vrije Training Gp Frankrijk 1limburg Nieuws En Sport Uit Limburg


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Uitslag Derde Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


6xcooeejslztfm


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365


Verstappen Snelste In Derde Vrije Training Gp Frankrijk Rtl Nieuws


Derde Vrije Training Frankrijk Verstappen Oppermachtig Tegenover Mercedes Gpfans Com


R39mg1gqtlovnm


F1 Tijdschema Hoe Laat Begint De Grand Prix Van Frankrijk

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar